| | 
09-12-2008, 10:59
| | | Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Sunt o membra noua pe forum, din Timisoara. Sunt interesata sa gasesc o gradinita buna in Timisoara pentru bebe care are acum 1 an si 10 luni.Varianta de stat si particulara. Poate chiar recomandari de la parintii care au avut bebe la respectiva gradinita recomandata. Eu locuiesc in Dacia, daca este o gradinita de sta este preferabil sa fie mai aproape, daca este particulara nu are importanta distanta, mai ales ca multe din cele particulare asigura si transportul.Pls, eventuale preturi si perioade de inscriere.
PS Am vizitat Gradinita Montessouri, daca stie cineva gradinita sau a avut bebele acolo, ma intereseaza argumente pro si contra, pentru ca nu am reusit sa cunosc un parinte care a avut copilul inscris acolo.
Multumesc, | 
09-12-2008, 11:01
| | | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Scuze, insa eu nu am inteles bine:vrei sa afli despre o gradinita pentru cand bebele tau va implini 3 anisori sau vrei sa afli despre o cresa sau o gradinita particulara unde sa poata merge bebe mititel fiind, sub 3 anisori?
Pana ma lamuresti... ca tot stai in Dacia, iti recomand gradinita nr.9 "Carla Peltz", pe strada Crisan, vis-a-vis de biserica aceea mare din Mehala. Fiica mea este acolo in grupa mare.
De ce sunt multumita: se ocupa de copii foarte bine, invata multe lucruri interesante, s-a schimbat in bine de cand e studenta la gradi, deci educatia primita e foarte buna.
Mancarea e foarte buna si gatita de catre bucataresele gradinitei. Pe langa bucataria proprie au si spalatorie proprie. Gradinita e mare, spatioasa, are o curte foarte mare, impartita cumva in doua parti, una spre strada si una in spatele cladirii.
In ambele parti exista leagane, topogane, groapa cu nisip si copii profita de fiecare zi calduroasa sa se joace afara.
Personalul de colo, incepand de la directoare si pana la ingrijitoare... sunt persoane atente si apropiate de copii, au grija de ei si se poarta foarte bine cu ei.
Gradinita este de stat, iar plata este de 5 ron pe zi pentru mancare si urmeaza sa se faca 5,5 roni pe zi/de copil.
Nu stiu ce sa-ti mai zic. | 
09-12-2008, 11:02
| | | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Gradinita de stat buna este nr. 26, vis-a-vis de arena.
Particulare sunt o groaza de cluburi, putine sunt acreditate de min. inv.
Cresa/gradinita este in mehala: palestre: sau pe str. tapia (cresa) si pe Carol davilla (gradinita)- Children Care Center. aici e si fiul meu, acum e in primul an de gradi, asa ca voi vedea cum evolueaza si daca merita. ca si cresa sunt super tari, bine dotati , mancare buna si adecvata varstei.
Mai e club Bianca neve, pe langa pol. de pe Circumvalatiunii.
Pe str. pisa- Lipovei e gradinita Giminni.
Am auzit si eu de Montessori, ma tenta la un moment dat, caci imi place sistemul. dar cand am auzit ca au lb. germana am renuntat. si costurile sunt destul de mari, in plus e si departe, pierzi o groaza pe drum.
si spor in luarea unei decizii corecte. | 
09-12-2008, 11:02
| | | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Am vizitat Gradinita Montessouri, daca stie cineva gradinita sau a avut bebele acolo, ma intereseaza argumente pro si contra, pentru ca nu am reusit sa cunosc un parinte care a avut copilul inscris acolo.
Multumesc,
Astept raspuns cu nerabdare | 
09-12-2008, 11:04
| | | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | fetita mea (1 an si 10 luni) merge de 5 sapt la children care center (cresa) de pe tapia (zona take ionescu), desi si noi stam in zona cu tine... insa aici mai aproape n-am gasit nimic sa-mi placa... de children care center sunt f multumita, au educatoare tinere, se ocupa f bine de copii si cu drag, au bucatareasa si mancarea se gateste acolo, sediul este nou amenajat, e f mare si aerisit si au multe jucarii adecvate varstei... au gradina amenajata cu leagan, topogan, groapa cu nisip, etc... sunt putini copii/ educatoare, plus ca au si multe ingrijitoare... deocamdata n-am gasit minusuri, fiica-mea e incantata , merge cu drag si vorbeste intruna de educatoarea ei, deci ii place. am o prietena care are fetita de aproape 1 an acolo si e f multumita. nu mai spun ca deja se vad numeroase achizitii, fiica-mea canta , spune deja poezii, a inceput sa manance singura si sa stea pe olita. deci, sunt multumita si ti-o recomand.
La montessori am fost si noi si am vizitat, dar pe langa pretul cam nesimtit de mare (1350 lei) a avut f multe minusuri, care noua nu ne-au convenit:
- orice intarziere de 10 minute la ridicarea copilului se taxeaza cu o ora de babysitting = 10 euro;
- totul se desfasoara in lb germana;
- nu au jucarii obisnuite (papusi, masinute), numai din alea educative de lemn
- nu se spun povesti
- copii stau f mult in liniste, nu se canta, nu se danseaza, nu se rade... nu mi se pare normal intr-un loc cu multi copii.
- nu sunt flexibili, nu se tine cont de necesitatile si preferintele copilului, se urmareste binele grupului in general
Plusuri: gradinita arata f bine, si are curte f frumos amenajata, au si ei bucatarie proprie
deci mie mi s-a parut ca nu se respecta neaparat principiile montessori, ci sunt niste principii f rigide implementate de ramura austriaca a montessori (de care si apartine gradinita). ulterior am vb cu o verisoara de a mea care e psiholog si mi-a confirmat si ea: ca montessori e un principiu f bun, dar ca aici nu se face montessori! se face educatie germana rigida. | 
12-01-2009, 16:54
| | Junior Member | | Join Date: Jan 2009
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Salutare tuturor mamicilor din Timisoara ! (primul meu post). Am si eu un baiat de un an si 3 luni, pe care as vrea sa il duc de saptamana viitoare la Children Care Center.El sta numai cu mine (toti ceilalti membrii ai familiei sunt f departe) si sincer sunt un pic speriata - daca e prea devreme sa ne "despartim", daca o sa se imbolnaveasca in continuu (incep serviciul), daca nivelul lui de stres o sa cresca f mult (cum am citit)... asa ca va rog, pe cele care ati dat copii la cresa de la varste asa mici si mai ales pe Daria, mai povestete-mi un pic ce si cum cu cresa...sa-i fac vreun vaccin sau sa-i dau ceva pt imunitate sau s-o las balta ? In bona nu am incredere si nici nu cred ca o sa ma poata cineva face sa am - toti parintii pe care ii cunosc, aproape toti isi plesnesc copiii, sunt sigura ca si bonele ar face-o. | 
04-06-2009, 13:35
| | Junior Member | | Join Date: Jun 2009
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Mai fetelor am aflat si am dus copilul meu la cea mai faina gradinita de pana acum, acum cateva luni sa infiintat, e totul nou, personalul si mancarea sunt foarte faine, e destul de ieftin pt un program prelungit de la 07.00 la 19.00, e 140 euro, deci nici 6 mil. pe luna care cuprinde tot, mancare, educatie, nu tre sa mai dai nimic si ti-l ia din mana o zi intreaga, e singura gradinita la care fiul meu nu mai vrea sa plece acasa, e ca o familie acolo, au curte mare, cu trambulina si cu pomi pt umbra ca vine caldura camere mari si faine, personal foarte dragut, si foarte multa caldura, au cresa, de la 1 an, pana la 6, 7 ani fiecare cu clasa lui, e foarte fain, e situata pe str. Hebe , nr 54, si se numeste Gradinita Malekito, daca vreti o sa va dau si un nr de tel de acolo, dar sa mergeti ca merita, acum pana mai sunt locuri.Va pup | 
14-06-2009, 18:13
| | Junior Member | | Join Date: Jun 2009
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | |  si eu sunt nou intrata pe acest forum.
incearca si gradinita Funny Kids pe strada Glad la nr 18. eu am baietelul acolo si sunt multumita. preturite sunt ok. merita sa fie luati in calcul. | 
17-06-2009, 13:28
| | Junior Member | | Join Date: Jan 2009 Location: tm
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Stie cineva de gradinita Biancaneve? Noi locuim in Dacia si ne-ar fi mai usor daca ar fi mai aproape de casa.
Am vizitat si eu gradi de pe str Hebe, dar nu ni se potriveste noua!
Momentan fiul meu merge la Children Care Center de pe Tapia si suntem multumiti, iar el e foarte incantat, mai ales de o d-na ingrijitoare, Mariana, cu care mai mereu il vad. | 
26-08-2009, 12:51
| | Junior Member | | Join Date: Aug 2009
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | buna,
ai ceva fotografii cu gradinita malekito.am cautat-o pe google dar nu au poze.poate ma poti ajuta.multumesc | 
27-08-2009, 11:34
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Buna
Nu am poze, dar casa arata bine, e curata, la etaj sunt dormitoarele/camerele de activitati, jos la intrare e sala de mese (acolo se tin si orele de dans), mancarea e adusa prin sistemul de catering, au curte unde se pot juca, dar si gradina care urma sa fie amenajata (cand am fost eu in vizita); gradina nu are acces sau vedere la strada.
Daca vrei sa o vizitezi ai putea sa te duci dimineata ca sa cunosti si personalul (eu am fost seara dupa 18,30 si nu mai era nimeni pe-acolo, decat cativa copiii de-ai casei) | 
27-08-2009, 19:39
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | am fost azi si am vazut,acum e mutata pe strada herculane nr.8,in zona fratelia.sunt tare incantata ce oameni deosebiti am gasit acolo.multumesc pentru raspuns | 
28-08-2009, 09:31
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | au plecat de pe strada hebe?  eu acolo i-am vizitat si abia se mutasera de langa centru medical grigoras | 
28-08-2009, 11:07
| | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | da,se pare ca iar s-au mutat | 
29-08-2009, 17:32
| | | Re: Gradinita buna in Timisoara, de stat sau particulara | | Salutare, la gradinita Malekito se pare ca erau 2 asociate care s-au despartit, pe herculane nr 8 a deschis una din ele, ( tare de treaba fata asta, chiar am incredere in ea ) si acolo pe hebe a preluat cineva , nu stiu cine, si cealalta nu mai este, era cam neserioasa si de aia s-au despartit. Pe herculane nr 8 am fost se numeste green center gradinita si mi-am dus fetita acolo e o atmosfera asa parinteasca si calda si fetita mea seara nici nu vrea sa plece de acolo.Incercati sa vedeti...Pentru mine oamenii conteaza foarte mult si acolo am gasit oameni foarte ok din toate punctele de vedere, va pup fetele |  | | | Thread Tools | | | | Display Modes | Linear Mode |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +3. The time now is 21:04. |