Go Back   Forum Sarcina si Nasterea > Discutii la articole

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 14-03-2010, 18:41
Santamia Santamia is offline
Senior Member

Default Primele semne de sarcina

Te trezesti intr-o buna dimineata cu un sentiment ciudat, o stare pe care nu poti sa ti-o explici. In mintea ta rasar tot felul de nedumeriri, iar daca cumva ti-a intarziat si menstruatia atunci chiar te intrebi: sunt oare insarcinata?
Exista o serie de semne asociate cu un inceput de sarcina, insa nu putem vorbi de o regula generala din acest punct de vedere. Simptomele, care nu sunt aceleasi la toate femeile, pot fi percepute in mod diferit: unele femei nu au nici un simptom in timp ce altele
</br></br>Citeste articol complet
Reply With Quote
Remove advertisements
Advertisement
Advertisement Sponsored links

Old 22-03-2010, 12:53
cristina28 cristina28 is offline
Junior Member

Default Re: Primele semne de sarcina

buna ziua,hai sa va spun ce simptome am avut eu la prima sarcina pe care din pacate sa oprit din evolutie la 4 sapt.Pot spune cu exactitate ca la 8 zile de la momentul conceperii sanii incepeau sa ma doara,prima senzatie de sensibilitate au fost sfarcurile care ma dureau,cu fiecare zi ma dureau mai tare iar sanii erau de neatins din cauza durerii,apoi eram fff inbalonata,simteam ca fac poc,din a doua sapt inepusem sa ametesc si din a 3 sapt aveam greturi si pofta de mancare,ma trezeam dimineata si simteam ca am burta lipita de spate(chiar daca eram imbalonata)aveam senzatia de stomac gol,ca sa nu mai spun ca ma trezeam si de 3 ori pe noapte ca sa merg la baie.Toate acestea erau simptome vizibile de sarcina dar ptr ca eu nu mai trecusem prin asa ceva nu am avut de unde sa stiu sa sunt insarcinata.Una peste alta momentan de vreo sapt am aceleasi simptome,f inbalonata si ca si cum nu era de ajuns si contipata si mai am si dureri de sanii, sfarcurile sunt cele mai sensibile la cea mai mica atingere.Cam asta ar fi povestea mea despre semnele de sarcina si asteptam mai multe pareri. pup
Reply With Quote
Old 12-05-2010, 08:36
daniela23 daniela23 is offline
Junior Member

Smile Re: Primele semne de sarcina

salut. eu am 5 sapatamani de sarcina si durerile de sani au inceput sa apara de acum o saptamana.dar orice merita efortul atunci cand sti ca va veni pe lume un ingeras
Reply With Quote
Remove advertisements
Advertisement
Advertisement Sponsored links

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules