Re: Primele semne de sarcina | | buna ziua,hai sa va spun ce simptome am avut eu la prima sarcina pe care din pacate sa oprit din evolutie la 4 sapt.Pot spune cu exactitate ca la 8 zile de la momentul conceperii sanii incepeau sa ma doara,prima senzatie de sensibilitate au fost sfarcurile care ma dureau,cu fiecare zi ma dureau mai tare iar sanii erau de neatins din cauza durerii,apoi eram fff inbalonata,simteam ca fac poc,din a doua sapt inepusem sa ametesc si din a 3 sapt aveam greturi si pofta de mancare,ma trezeam dimineata si simteam ca am burta lipita de spate(chiar daca eram imbalonata)aveam senzatia de stomac gol,ca sa nu mai spun ca ma trezeam si de 3 ori pe noapte ca sa merg la baie.Toate acestea erau simptome vizibile de sarcina dar ptr ca eu nu mai trecusem prin asa ceva nu am avut de unde sa stiu sa sunt insarcinata.Una peste alta momentan de vreo sapt am aceleasi simptome,f inbalonata si ca si cum nu era de ajuns si contipata si mai am si dureri de sanii, sfarcurile sunt cele mai sensibile la cea mai mica atingere.Cam asta ar fi povestea mea despre semnele de sarcina si asteptam mai multe pareri. pup |